Rona Hartner, mărturisire șocantă! Artista a presimțit că se va întâmpla ceva rău

Rona Hartner, mărturisire șocantă! Artista a presimțit că se va întâmpla ceva rău
Rona Hartner, mărturisire șocantă! Artista a presimțit că se va întâmpla ceva rău
Autor:

Rona Hartner, mărturisire șocantă! Una dintre cele mai excentrice dive din muzica românească, nimeni alta decât inegalabila Rona Hartner a șocat pe toată lumea cu declarația făcută imediat după intervenție chirurgicală suferită. Artista a presimțitcă se va întâmpla ceva rău, cu șase luni înainte!

Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că în urmă cu șase luni a avut o premoniție în ceea ce privește starea sa de sănătate, mărturisind faptul că avea stări de oboseală și nervozitate neobișnuite, informează Libertatea.ro.

„De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer. Mă gândeam: Pe ce culoare o să scriu oare? După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu și când colo eu eram cea bolnavă”, a spus Rona Hartner. „Din când în când stăteam eu așa când să adorm, la o siestă sau ceva, mă gândeam. Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aș scrie?. Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret: Băi, nu prea e în regulă, dar nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate. Nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara”, a explicat vedeta.

După aflarea diagnosticului, Rona Hartner, în vârstă de 45 de ani, a fost supusă unei ample intervenții chirugicale. Actrița a mărturisit că nu va avea nevoie de citostatice și că s-a recuperat rapid datorită rugăciunilor și a gândurilor bune.

Din fericire,  operația a decurs bine: ”Era cancer toată ziua, dar domnul doctor a tăiat ce trebuie…”, a mai declarat Rona Hartner.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X