Rona Hartner, DEZVALUIRI TULBURATOARE inainte de OPERATIE: „Ii rog pe toti sa aprinda o candela pentru mine.”

Rona Hartner, DEZVALUIRI TULBURATOARE inainte de OPERATIE:  „Ii rog pe toti sa aprinda o candela pentru mine.”
Rona Hartner, DEZVALUIRI TULBURATOARE inainte de OPERATIE: "Ii rog pe toti sa aprinda o candela pentru mine."

Dupa ce s-a simtit rau in urma cu cateva zile, iar medicii i-au descoperit o tumoare pe colon, Rona Hartner urmeaza sa fie operata! Artista este in compania iubitului sau, Herve, care nu s-a dezlipit nicio secunda de langa ea.

„Sunt bine. Mă ține credința, speranța și nu vreau să cultiv frica. Eu am venit în România pentru Scena Misterelor, trebuia să plec joi în Franța. De miercuri nu mă simțeam în apele mele, o stare rea de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală. Înainte să mă duc la avion doctorul mi-a zis că nu plec nici până la Sinaia, pentru că mă va opera de urgență.

La tomograf s-a arătat că am o tumoare la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău, am făcut niște investigații în Franța, dar nu dădea nimic. Să vedem ce hram poartă are tumora, peste vreo lună. O să operăm ce e de operat. Am anulat avionul, a rămas alături de mine Herve. Eu sunt un om care nu ia medicamente decât dacă spune doctorul. Dacă luam avion făceam flebită, mi se umflau membrele. Asta era periculos, dar și o oculuzie intestinală în avion.

Suntem împreună, aseară a rămas cu mine aici, ne-am uitat la film. Rugăciune la greu. Așa petrecem, primim familia, vizite, îi liniștim pe toți. Eu când mă simt rău vin la urgență, cred că această reacție nu a crescut pentru că eu fac toate posturile. Mâine dimineață la prima oră mă operez, îi rog pe toți să aprindă o candelă pentru mine”, a declarat Rona Hartner, la Star Matinal de Weekend.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X