Rona Hartner a spus DA muzicianului Herve Camilleri. Românca a purtat o rochie spectaculoasă. Cei doi artiști s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, în Franța.

„Azi e ziua nunții mele. HOPAAAA. Aujourdhui je me marie hopaaaa.”, a scris Rona Hartner în mediul virtual, cu puțin timp înainte de ceremonia religioasă.

Rona Hartner,  actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, în vârstă de 46 de ani, și Herve Camilleri, în vârstă de 43 de ani, alias DJ HMJ, s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, în Franța.

Rona dorea să facă o nuntă ortodoxă în România, însă  în urmă cu aproape o lună, Rona a luat o altă decizie radicală: „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă ca lumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc”, spunea atunci artista la „Răi Da Buni.

Citește și:

Rochia purtată de celebra artistă a fost în stil maramureaşan. Petrecerea a început la ora 21.00 la un restaurant de pe Costa de Azur, iar din meniu nu au lipsit tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță, potrivit Click.

Reamintim că Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar ultimele luni au fost extrem de grele pentru frumoasa artistă, tratamentul fiind unul extrem de dureros. Interpreta face în continuare chimioterapie.

Foto: Spymews