La 25 de ani de la disparitia fiicei sale, Romina Power nu si-a pierdut niciodata speranta si nu a renuntat sa creada ca fiica sa se va intoarce acasa.

Recent, prin intermediul contului sau de Instagram, Romina a lansat un apel, cu privire la cautarea fiicei sale, Ylenia, disparuta in New Orleans in 1994, informeaza B1.

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc’, a fost mesajul Rominei Power.

Citește și:

Fostul sot al Rominei Power, Albano Carrisi, care este si tatal fetei, are convingerea ca tanara a murit, la fel cum sustine si justitia.

In iarna anului 1994, Ylenia a mers in New Orleans pentru a ca scrie o carte despre cariera si viata unui artist celebru – Alexander Masakela. Au existat martori care au declarat ca tanara s-ar fi indragostit de cantaretul in varsta de 56 de ani.

Alti martori au sustinut ca Ylenia consuma droguri si si-ar fi luat viata aruncandu-se in Mississippi.

Alte persoane au sustinut ca fiica Rominei ar fi fost inclusa intr-un program de protectie al martorilor si a fost obligata sa isi schimbe numele si infatisarea. Reamintim ca in Iunie 2011, Freizet Reuve, saptamanal german, informa ca Ylenia se afla intr-o manastire.

Citește și: