Romanita Iovan, MARTURISIRI DUREROASE despre MOARTEA pilotului Adrian Iovan: „De cel putin zece ori pe zi…”

Romanita Iovan, MARTURISIRI DUREROASE despre MOARTEA pilotului Adrian Iovan: „De cel putin zece ori pe zi…”
Romanita Iovan, MARTURISIRI DUREROASE despre MOARTEA pilotului Adrian Iovan: "De cel putin zece ori pe zi..."

Romanita Iovan a facut marturisiri emotionante despre divortul de fostul sau sot, Adrian Iovan, despartire despre care precizeaza ca nu a fost atat de dura pe cat s-a speculat in presa.

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, celebra creatoare de moda a vorbit si despre cum a devastat-o moartea pilototului Adrian Iovan, pe care il considera cel mai dureros moment din viata sa.

„Acum 10 ani, Albert avea un an. Ma bucur de prezenta lui. E sufletul meu! Cand avea un an, m-am dus pentru prima oara in acea toamna la New York. Au fost si parti mai putin fericite. In 2008, cand m-am despartit de Adrian. Nu a fost atat de dur precum s-a spus in media. Prietenia noastra a fost in continuare o punte de legatura in cresterea lui Albert.

Nu m-am simtit o mama singura. Cand Adrian a murit in 2014, in felul in care a murit… s-a sfarait lumea. A fost cea mai mare cumpana prin care am trecut pana acum. Si pentru fiul meu la fel. Albert avea sapte ani. Dar trebuia sa fiu mama mult mai puternica pentru fiu. Nu vreau ca Albert sa sufere. De cel putin 10 ori pe zi imi zice ‘Mama, te iubesc”

, a marturisit Romanita Iovan.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X