Romanița Iovan, decizie radicală! Creatoare de modă este foarte HOTĂRÂTĂ

Romanița Iovan, decizie radicală! Creatoare de modă este foarte HOTĂRÂTĂ
Romanița Iovan, decizie radicală! Creatoare de modă este foarte HOTĂRÂTĂ
Autor:

Romanița Iovan, celebra creatoare de modă, a luat o decizie radicală. Fostul manechin este decisă, își scoate la licitație mai multe obiecte, printre care eșarfe și un inel de lux. Evenimentul va avea loc pe 11 iulie.

„Vara, moda este foarte permisivă. Iar dintre accesoriile acestui sezon, must have-ul este eșarfa, purtată pe cap, la mână sau la geantă, ea este polivalentă, ne putem juca cu culori tari, culori pastel sau cu o singură culoare. Atunci când vii cu un accesoriu, eșarfă sau bijuterie, deja schimbi outfit-ul”, se arată în anunțul pentru licitație, potrivit Spynews.

Obiectele pe care Romanița Iovan le vinde sunt eșarfe de firmă, o brățară de 4.000 de euro, un inel de 800 de euro, o geantă de 900 de euro, dar și un inel luxos, de 20.000 de euro, potrivit sursei citate.

Recent, Romanița Iovan a făcut mărturisiri pe care nu le-a mai făcut vreodată despre trecutul său alături de cei dragi.

Într-o postare pe o rețea de socializare, fosta soţie a pilotului Adrian Iovan, și-a amintit cu regret momentele fericite din trecut. Ea spune că şi-ar dori să mai aibă timp să poată merge cu bicicleta alături de fiul ei, Albert, să iasă cu fetele la o cafea sau să aibă parte de un weekend romantic cu iubitul.

„Îmi vreau viaţa înapoi! Mi-e dor de plimbările cu bicicleta alături de Albert, de mersul prin parc cu Golden Retreiverii, de întâlnirile cu fetele la o cafea, de cartea preferată şi o piesă de teatru mult aşteptată, de un weekend romantic cu iubitul meu. În goana noastră de a-i mulţumi pe ceilalţi, uităm de esenţa vieţii, să avem convingerea, cel puţin pentru o clipă, ca suntem fericiţi!„, a scris Romaniţa Iovan pe Facebook.

Reamintim că, în 2008, Romanița Iovan și Adrian Iovan s-au despărțit, creatoarea de modă nu s-a simțit o mamă singură, însă când soțul său a murit în tragedia aviatică din Munții Apuseni, lumea s-a sfârșit pentru ea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X