Romaniţa Iovan a dispărut din LUMINA REFLECTOARELOR, iar acum a făcut MARELE ANUNȚ: „Bătrâneţea vine…!”

Romaniţa Iovan a dispărut din LUMINA REFLECTOARELOR, iar acum a făcut MARELE ANUNȚ: „Bătrâneţea vine…!”
Romaniţa Iovan a dispărut din LUMINA REFLECTOARELOR, iar acum a făcut MARELE ANUNȚ: „Bătrâneţea vine...!”
Autor:

Romaniţa Iovan a dispărut de o perioadă bună de timp din lumina reflectoarelor, iar acum creatoare de modă traversează, poate, cea mai bună perioadă a vieţii sale. 

Deşi nu mai este la prima tinereţe, Romaniţa Iovan profită din plin de fiecare vacanţă pentru a se relaxa şi pentru a se încărca cu energie pozitivă. Frumoasa creatoare de modă adoră să călătorească în multe ţări, iar pe Instagram, ea postează foarte des imagini care mai de care mai spectaculoase.

„Bătrâneţea vine după 80 de ani, cu siguranţă, iar stilul de viaţă sănătos cred că îşi pune amprenta pe mine”, a spus Romaniţa Iovan pentru Antena Stars.

Așadar, femeia de afaceri, în vârstă de 54 de ani, se ocupă acum cu călătoriile! Alege să meargă acolo unde soarele arde cel mai tare şi unde poate sta liniştită, ore-n şir pe plajă. O astfel de femeie are nevoie de o companie pe măsură în vacanţe, motiv pentru care iubitul Iulian Gogan o însoţeşte. „Ne place să plecam foarte mult în destinaţii în care el poate juca golf, iar eu să mă duc la spa”, a mai adăugat Romaniţa Iovan potrivit aceleaşi surse, informează spynews.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X