Românii au talent dă startul celui mai tare sezon de până acum. Concurenţii vor sfida limitele gravitaţiei

Mâine seară revine cel mai urmărit show TV de la noi. Românii au talent, emisiune de televiziune care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011, revine vineri, 7 februarie, începând cu ora 20.30.

În prima ediție, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre vor fi uimiți de momentele remarcabile care îi vor face să aplaude în picioare.

De la concurenți care vor declara: ”Am venit să demonstrez că puterea românească de creație nu se pierde” la cei care vor reuși ”un experiment audio – vizual”, după cum va declara Mihai Petre, diversitatea talentelor care vor urca pe scenă va întrece așteptările juraților.
Unul dintre momentele care vor opri timpul în loc va avea parte de o introducere neașteptată din partea concurenților: ”Este considerat unul dintre cele mai periculoase acte artistice. Vom încerca să sfidăm limitele gravitației”. Ce moment vor prezenta aceștia și ce-l va face pe Andi să declare: ”Acum mi-am dat seama cum se zăpăcește o femeie”, aflăm în prima ediție.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Seara va fi completată de momentele surprinzătoare de cântat și dans. ”Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune”, va declara o profesoară de religie înainte de a urca pe scenă, decisă să-i învețe pe toți cei din sală stilul de dans Idilio. Iar un tânăr, întors din Spania, va transmite un puternic mesaj prin versurile sale: ”Nimic n-a scos România afară din inima mea”.