ROMÂNII AU TALENT. Cine este concurenta cu voce de înger care merge direct in Semifinală

ROMÂNII AU TALENT. Cine este concurenta cu voce de înger care merge direct in Semifinală
ROMÂNII AU TALENT. Cine este concurenta cu voce de înger care merge direct in Semifinală

Prima ediție din cel de-al şaselea sezon Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:39, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:42, peste 4.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment la nivel național.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.2 puncte de rating și 46% share, de aproape 5 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.3 puncte de rating și 9.7% share.
Începând cu ediția de aseară, mesajele postate pe rețelele de socializare Facebook și Twitter au apărut pe ecran. În fiecare vineri, utilizatorii sunt invitați să comenteze fiecare moment pe care îl văd în emisiune, iar o parte dintre acestea vor apărea la televizor. Aseară, pagina de Facebook Românii au talent a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook și mii de tweet-uri, comentând momentele din show.

Florin Calinescu a luat cea mai importanta decizie a sezonului. Cine este concurentul care merge direct in Semifinala

Printre concurentii care i-au cucerit pe membrii juriului, dar si pe cei aflati in public, se numara Elena Lucia Badut.Tânăra de 28 de ani a adus pe scenă unul dintre cele mai emoționante momente de la Românii au talent. Problemele de vedere pe care le are nu au împiedicat-o să-și urmeze visurile și să depășească toate obstacolele. Aseară, Elena și-a transformat visul în realitate, a cântat melodia Once upon a December și a primit aplauze încă de la primele note. Toți cei prezenți în sală au avut lacrimi în ochi și au fost impresionați de vocea extraordinară a concurentei. La finalul momentului, Florin Călinescu, profund emoționat, a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Elena direct în semifinală, după care a mers pe scenă și a îmbrățișat-o. “Practic, aici nici nu trebuie să spui mai mult decât a văzut toată lumea, iar reacția mea ține loc de 1000 de cuvinte. Emoția absolută, un neașteptat talent!”, a spus Florin Călinescu, iar Andra i-a transmis fetei: “Ai o voce de înger!”. Andi, și el impresionat de moment, a spus: “Este unul dintre cele mai frumoase momente din emisiunea Românii au talent. E cel mai bun semn că Dumnezeu e mare și e bun!”, iar Mihaela a completat: “E un moment foarte frumos, care s-a legat minunat și peste care a plouat cu steluțe.”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X