”Românii au talent” 2020, al doilea Golden Buzz! Deși concursul de talente difuzat pe Pro TV se află la prima ediție din sezonul 10, s-au acordat două Golden Buzz. Primul  fost acordat concurentului  Erno Varga, iar al doilea a fost luat de rusul Gennady Tkachenko-Papizh.

Momentul lui Gennady pe scena „Românii au talent” i-a impresionat pe Smiley și Bartoș, care i-au acordat, la finalul interpretării sale, un Golden Buzz și șansa de a participa direct în semifinale!

”Românii au talent” 2020. Gennady Tkachenko-Papizh este actor, însă marele său talent este de a imita diverse sunete, de la păsări care ciripesc, la sunetul apei. Atunci când interpretează, spune că nici el nu înțelege ce face, intră într-o stare anume, se conectează cu Universul.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Gennady a fost finalist la Ukraine’s Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgia’s Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britain’s Got Talent – The Champions.

AICI îl puteți vedea pe Erno Varga, prima senzație de la „Românii au talent” de anul acesta care a obținut primul Golden Buzz și deja s-a îndreptat în favorit la câștigarea marelul premiu.