Rod Stewart trece prin momente tensionante. Rod Stewart şi fiul său Sean trec prin momente grele. După un incident neplăcut care a avut loc în noaptea dintre ani, cei doi au fost puşi sub acuzare pentru vătămare corporală, anunță tmz.com, citat de evz.ro.

Rod Stewart trece prin momente tensionante. Va ajunge după gratii?

Rod Stewart trece prin momente tensionante. Celebrul  artist, cunoscut pentru vocea sa răguşită, și familia sa petreceau Revelionul la The Breakers Hotel din Palm Beach. Jessie Dixon, un bodyguard ce păzea evenimentul privat în zona dedicată copiilor din hotel, a împiedicat grupul de petrecăreţi să intre acolo, conform unui raport întocmit de poliţie.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Dixon a spus că fiul artistului l-a împins, iar Rod Stewart, în vârstă de 74 de ani, l-a lovit cu pumnul. De altfel, incidentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere.

Rod Stewart trece prin momente tensionante. Rod Stewart a vorbit cu poliţiştii chemaţi la faţa locului, şi-a cerut scuze, dar a spus că Dixon a fost agresiv verbal cu familia sa şi lucrurile au devenit agitate, mai anunță sursa citată.

Rod și Sean au fost puși sub acuzare. Audierea în acest caz în a fost stabilită pentru data de 5 februarie.

Legat de viața sa,

Rod Stewart a avut parte mereu de femei frumoase în viața lui, iar cea de-a doua soție arată demențial.

Chiar dacă are 48 de ani Rachel Hunter este fotomodel, s-a născut în Noua Zeelandă, și are milioane de fani în lumea virtuală.  Foarte dezinvoltă şi sigură de faptul că arată senzaţional, Rachel ştie exact cum să pozeze, pentru a fi absolut încântătoare şi senzuală.

Cu prima lui soţie, Alana Hamilton, Stewart a avut doi copii, Kimberly şi Sean. Din relaţia cu Kelly Emberg a rezultat o fiică, Ruby, în vârstă de 23 de ani. Cu actuala lui soţie, modelul Rachel Hunter, Stewart are doi copii la vârsta adolescenţei, Renee  şi Liam.

Citește continuarea…