Rochiile se seară care te vor face să dansezi|FOTO

Rochiile se seară care te vor face să dansezi|FOTO
Rochiile se seară care te vor face să dansezi|FOTO
Autor:

Viața poate fi o petrecere continuă dacă îți alegi rochiile potrivite. De la evenimente memorabile, la petreceri speciale, în viața oricărei femei există ocazii în care poți să te transformi în regina balului”.

1

Realizate din materiale elegante, precum tafta, voal din mătase și tul, înnobilate cu aplicații prețioase, broderie romantică și dantelă fină, rochille La Sposa conturează o femeie puternică, stăpână pe alegerile ei vestimentare, dornică să cucerească prin simplă apariție într-o încăpere. De la modelele clasice, ample, la cele sexy cu croială sirenă, lalea sau rochiile mini de cocktail, colecția La Sposa se remarcă prin versatilitatea modelelor ce pot acoperi o gamă largă de necesități.

1

Paleta coloristică variază de la nuanțele diafane de roz prăfuit și lila care verde crud și turcoaz și se metamorfozează subtil către tonuri bogate, inspirate din natură, precum verdele frunză, roșul burgundy, albastrul cobalt. Totodată, există numeroase modele de rochii negre care reprezintă alegeri clasice cu care nu poți da greș la un eveniment  public.
1
Vedeta colecției este o rochie fucsia cu croială lalea și umeri dezgoliți care concurează cu o rochie sirenă în nuanța smaraldului, bătută cu paiete, elegant dispuse în zonă bustului. Roșul va fascina întotdeauna femeile măture printr-o doză bine echilibrată de energie și seducție, în timp ce pastelurile vor emană grație, distincție și îți vor da acel aer de femeie fragilă care trebuie protejată. Depinde de tine, ce alegi în așa fel încât să îți pui în valoare personalitatea, stilul vestimentar și pentru a transmite mesajul corect.

1

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X