}

Rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, făcute publice

Rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, făcute publice
Rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, făcute publice
Autor:

Rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, care a murit pe 26 iulie, la 22 de ani, vor fi făcute publice în urma unei hotărâri a instanţei statului Georgia, care a decis ca raportul medico-legal să fie desecretizat, informează Reuters, citat de Mediafax.
Bobbi Kristina Brown a decedat la vîrsta de 22 de ani, în iulie 2015, după ce s-a aflat timp de 6 luni de zile în comă. Aceasta a fost găsită inconştientă şi fără semne vitale în cada din casa sa din Atlanta, în ianuarie 2015.
Departamentul de medicină legală din Fulton County a declarat că aşteaptă hotărârea judecătorului şi că nu va face publice detalii privind autopsia înaintea zilei de vineri.
Procuratura a fost împotriva ideii de a face publice datele autopsiei, precizând că acest lucru ar compromite ancheta în curs care investighează împrejurările morţii fiicei celebrei cântăreţe.

„Credem că există motive valide pentru a nu face acest lucru”, a declarat procurorul districtual din Fulton County Paul Howard Jr, precizând că departamentul pe care îl conduce va respecta decizia instanţei.

bobbi 2
În luna august, la sesizarea administratorului averii lui Bobbi Kristina Brown, a fost deschis un dosar de omor prin imprudenţă în care Nick Gordon, iubitul acesteia, a fost acuzat că i-ar fi cauzat moartea tinerei. Administratorul averii fiicei cântăreţei americane a fost de părere că la acea dată că Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei. Un purtător de cuvânt al lui Gordon a numit însă acest proces ca fiind „calomnios şi fără temei”.
Un judecător al Curţii Supreme din Fulton, Henry Newkirk, a declarat pentru Reuters că a desecretizat rezultatele autopsiei, joi, la cererea postului TV din Atlanta WXIA.
Bobbi Kristina Brown era o tânără cântăreaţă aspirantă şi singurul copil al lui Whitney Houston. Moartea sa a survenit la 3 ani după ce Whitney Houston s-a înecat într-o cadă de baie dintr-un hotel din Beverly Hills. Potrivit autorităţilor, abuzul de cocaină şi boala de inimă au contribuit la moartea cântăreţei în 2012, pe când avea 48 de ani.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X