Revoltator! S-a aflat ce PENSIE are Jean Paler, dupa o CARIERA de peste 30 de ani: „Ce poți face cu acești bani?…”

Revoltator! S-a aflat ce PENSIE are Jean Paler, dupa o CARIERA de peste 30 de ani: „Ce poți face cu acești bani?…”
Revoltator! S-a aflat ce PENSIE are Jean Paler, dupa o CARIERA de peste 30 de ani: "Ce poți face cu acești bani?..."

Valoare incomensurabila si talent cu carul! Dupa ce s-a daruit intru totul scenei artistice din Romania, s-a aflat care este pensia lui Jean Paler dupa atatia ani de munca.

Timp de peste 30 de ani, Jean Paler a bucurcat generatii intregi de romani si este unul dintre cei mai indragiti actori de comedia din tara noastra. In ciuda carierei sale de succes, marele actor o primeste o pensie de doar 840 de lei pe luna, potrivit dezvaluirilor pe care acesta le-a facut pentru Click.

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a mărturisit Jean Paler pentru sursa mai sus-menționată.

Pentru a supravietui decent, marele actor Jean Paler este nevoit sa isi continue activitatea si participa la toata evenimentele la care este invitat.

„Merg oriunde sunt chemat, ca să pot trăi decent”, a afirmat el.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • INCA SE A PLICA PRICIPIUL CONTRIBUTIVITATII…DOMNUL ACTOR A PREFERAT SUSELE ,NU CRED CA A FOST ANGAJAT LA VREUN TEATRU…SI ATUVNCI DE UNDE PENSIE

  • „marele actor”? hahahaha! Va mai cacati mult pe voi? …impreuna cu tuciuriul…

  • Iar la Brăila , după o muncă foarte grea de 45 de ani în Uzina de apă , Sector Canalizare, am ieşit la pensie cu 850 de Lei .
    Cînd l-am întrebat pe şeful din compartimentul PLAN -PPERSONAL…din ce cauză am pensia atât de mică după 45 de ani de muncă grea la canalizare , mi-a răspuns cu nonşalanță …fiindcă ai avut salariul mic .

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X