evzmonden.ro Web analytics

REVOLTA lui Florin Călinescu. De ce este SUPĂRAT actorul! S-a filmat și a făcut totul public pe Facebook

REVOLTA lui Florin Călinescu. De ce este SUPĂRAT actorul! S-a filmat și a făcut totul public pe Facebook
REVOLTA lui Florin Călinescu. De ce este SUPĂRAT actorul! S-a filmat și a făcut totul public pe Facebook

Revolta lui Florin Călinescu! Cunoscutul actor Florin Călinescu a făcut un live pe Facebook, iar apoi a făcut totul public. Juratul de la ”Românii au talent” este revoltat de ceea ce se întâmplă pe scena politică din România la ora actuală.

Florin Călinescu este supărat de ceea ce se întâmplă în anul centenar și de deciziile politice luate de politicieni. Iată, ce a spus, actorul, pe pagina personală de socializare:

„Eu nu vreau să intru în politică. Clar! Îmi pasă foarte tare de ce trăiesc aici. Vreau să văd oameni care au zâmbetul pe buze că trăiesc aici. Numai datorită lui Liviulică aș intra în politică. Dacă am să fac acest pas, o să-l fac doar pentru tine, Liviulică. Că ai și o gașcă. Tot ce se întâmplă din 2017, a fost o gargară electorală. Lumea devine din ce în ce mai penală și îl apără pe șeful. Dacă vedeți pe câmp o potârniche, o dropie, ceva într-o rezervație naturală, e Viorica Dăncilă. Domnul execută fără să vorbească. Dacă ajunge Liviulică președintele României, chiar intru în politică. Ar trebui să-l rugăm pe Dragnea să-și dea demisia. Acum și preoții vor să-și facă blocuri din banii noștri. Domnul Viorica Dăncilă atacă orice subiect, fără să-i fie frică ca face vreo hernie la coloana sau chiar inghinală. Cu atâta seninătate să ataci politica internațională…Haideți Domnul Viorica…Nu vreau să spun mai multe, Domnule Viorica”, a spus Florin Călinescu pe Facebook.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X