evzmonden.ro Web analytics

REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani de absență: „După atâta timp, meseria aceasta îți curge prin vene…”

REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani de absență: „După atâta timp, meseria aceasta îți curge prin vene…”
REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani de absență: „După atâta timp, meseria aceasta îți curge prin vene...”

REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani.

Amalia Enache, o cunoscută jurnalistă de la PRO TV a făcut un anunț-surpriză. După aproximativ doi ani, vedeta TV a anunțat că va reveni, la pupitrul știrilor pe 13 august, anunță TVMania.

„Eu mă întorc acum la „Știrile Pro TV’ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îți curge prin vene. Chiar când nu ești acolo, în redacție, receptezi informațiile ca și când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca și când și ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani’, a spus Amalia Enache.

Recent, în cadrul unui eveniment, jurnalista a spus că viața ei s-a schimbat radical de când o are pe micuța Alma:

„ Meseria de mămică este foarte frumoasă, am un copil spiriduș, care acum este în perioada în care învață să vorbească, să meargă. Fetița mea este ghidușă, pare că tot timpul este pusă pe glume. Pentru mine este miracolul absolut când îmi văd copilul așa. Am senzația că este un început, că începe o nouă viață pentru mine! Cât despre întrebarea dacă îmi mai doresc un copil, pot să îți mărturisesc că nu vreau doar unul, ci mai mulți, pentru că îmi place să fiu mamă. Însă, de la dorință până la împlinirea ei sunt mai mulți pași. Copilul mă menține, efortul pe care îl depun pentru ea este mai intens ca orice program de sală, iar de mâncat cred că mănânc mai sănătos tot datorită ei. În plus, nu mai sunt pe fugă, ca înainte, cu mâncare la caserolă”, a încheiat Amalia Enache.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X