evzmonden.ro Web analytics

REVENIRE SPECTACULOASĂ la PRO TV. Se întâmplă în această seară

REVENIRE SPECTACULOASĂ la PRO TV. Se întâmplă în această seară
REVENIRE SPECTACULOASĂ la PRO TV. Se întâmplă în această seară
REVENIRE SPECTACULOASĂ la PRO TV. Va veni o prezentatoare îndrăgită de telespectatori.
Bucuria de a deveni mamă pentru prima oară este copleşitoare, iar Amalia Enache a renunţat în 2016 la meseria care a consacrat-o, cea de prezentator TV.
Pentru că au trecut doi ani de când a devenit mamă, Amalia Enache revene din această seară la pupitrul știrilor de noapte de la Pro TV, acolo unde telespectatorii au văzut-o ani de zile. Jurnalista va prezenta știrile alături de Cristian Leonte.

”Nu am sentimentul că ar fi trecut doi ani de când am prezentat ultima dată Știrile Pro TV, ci că a fost un weekend (de 730 de zile) și azi e luni și revin, firesc, la serviciu. Voi intra direct în direct în această seară, la cald, fără nicio pregătire la rece înainte.

Sunt nerăbdătoare să scriu editorialul de început, să lucrez cu Cristian Leonte, cu producătorii, operatorii, colegii din redacție și de la tehnic, să simt iar știrile trecute prin filtrul în care am atâta încredere, al echipei de care mi-a fost dor. Dar cel mai dor mi-a fost de telespectatori, abia aștept să-i privesc din nou în ochi”, a spus Amalia Enache.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X