Revenire spectaculoasă la Antena 1. O prezentatoare celebră revine pe sticlă  de la 1 noiembrie. Ea va prezenta cele mai importante știri ale zilei.

Este vorba despre Mihaela Călin. Ea a devenit mamă în urmă cu cinci luni, iar acum revine la pupitrul Observatorului de la Antena 1. Așadar, la începutul lunii noiembrie, bruneta va prezenta cele mai importante știri ale zilei de la ora 16.00. Anunțul a fost făcut de prezentatoare pe o rețea de socializare.

„Cele 5 luni de pauză de la Observator se apropie de final. Luna noiembrie înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu voi. De luni ne vedem la Observator, la ora 16! Până atunci însă, împărtășesc cu voi ce am făcut de când nu ne-am mai văzut și vi-l prezint pe băiețelul meu. Petru a participat la prima lui ședința foto, ușoară și foarte frumoasă alături de Fifi Știe și de Adi Popa, care au știut cum să îl facă să fie încântat de ce se întâmplă, deși nu prea înțelegea mare lucru.”, a scris Mihaela Călin pe contul de socializare.

Citește și:

Reamintim că Mihaela Călin și-a botezat bebelușul, iar părinți spirituali au fost Andreea Berecleanu și soțul ei.

„Ce mai frumoasa zi! Baietelul nostru a primit nume si doi oameni minunati care ii sunt acum parinti spirituali. Multumim Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan. Stiu ca Petru este de acum in gandul unor oameni buni si ca avea avea mereu in viata, la bine si la greu, sfatul si ocrotirea voastra. Inima mea de mama este mai linistita stiind aceste lucruri”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.