Revenire SPECTACULOASĂ după 15 ani de pauză. Antena 1 va da marea lovitură. Breaking news

Recent Oana Zavoranu a publicat un mesaj pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia le explica prietenilor că îi este puțin teamă de noutate, însă cele două contracte pe care le va semna îi vor schimba radical viitorul, atât în plan familial, cât şi în cel profesional.

Este vorba de un nou proiect de televiziune pe care producătoare de televiziune Ruxandra Ion l-a propus Oanei Zăvoranu. Astfel că fosta soție a lui Pepe va putea fi văzută, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, producție care urmează să fie difuzată de Antena 1.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Această colaborare vine după aproape 15 ani de la serialele Numai iubirea și Păcatele Evei, anunță Paginademedia.ro.

Declarația făcută recent de Oana Zăvoranu pe Instagram:

„Nu îmi place Duminica… fapt pentru care voi ieși la o plimbare și la masă cu soțul meu ? Săptămâna viitoare trebuie să semnez două contracte care îmi vor schimbă viața…sunt sigură că vreau să le semnez…mi-e puțin teamă de noutatea totală care vine odată cu semnarea lor, dar știu că in interiorul meu sunt pregătită de schimbările majore care se vor produce. În viață dacă nu riști, nu câștigi și eu sunt ‘dependență de adrenalină, imprevizibil și challenge…o să fie bine și pentru mine, familia mea și carieră mea…merg mereu înainte și nu mă uit niciodată înapoi….Dumnezeu m-a scos din toate încurcăturile posibile, din care NIMENI nu mai ieșea normal și viu, așa că știu sigur că acum, deși deciziile SUNT GRELE, le-am luat deja și merg numai înainte, NICIODATĂ ÎNAPOI SAU ÎN TRECUT. Să fie toate așa cum va doriți…și gândiți-vă foarte bine înainte CE VA DORIȚI, ok !?”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.