Dupa ce s-a luptat o perioada buna de timp cu greutatea in plus, Rita Muresan a ajuns de nerecunoscut, dupa ce s-a ingrasat aproximativ 30 de kilograme in ultimii ani. 

Invitata la Antena 1, creatoarea de moda a vorbit despre probleme sale cu greutatea, afirmand ca a slabit si s-a ingrasat din cauza unor socuri emotionale pe care le-a suferit.

„Acum am 46 de ani. Eram slabă acum patru ani, iar de atunci şi până acum s-au schimbat multe. Am trecut prin două şocuri emoţionale. De la unul am slăbit, de la altul m-am îngrăşat. Am ţinut multe diete care nu au dat rezultate. Dar, la vârsta mea, nu mă mai interesează cum arăt. Nu mai sunt în stare să ţin dietă şi să-mi măsor mâncarea. Mai ales că eu sunt vegetariană“, a spus Rita Muresan.

Creatoarea de moda a dezvaluit ca nu are probleme de sanatate, iar singurul lucru care ar putea sa o ajute sa slabeasca este sportul: „Sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă. Cred că am şapte ani de când nu am mai luat pastile. Îmi fac analizele regulat şi sunt ok. Tatăl meu a fost handbalist, a jucat în naţională, dar nu am moştenit asta de la el. Când eram în liceu, m-a chinuit tata să fac sport. Mă termina cu asta. Eu nu sunt deloc sportivă. Nu mă laud cu asta, dar aşa sunt eu. Singurul lucru pe care l-aş mai putea face pentru a slăbi este sportul. Sau să nu mai beau alcool la cină“.

In plus, Rita a marturisit ca a hotarat sa evite painea si sa o inlocuiasca cu ardeiul kapia: „Eu mănânc pâine doar cu lucruri care nu merg mâncate altfel. Cum ar fi vinetele şi zacusca. În rest, nu mănânc pâine. Ardeiul gras este cel mai bun prieten al meu. Pot să mănânc orice cu ardei gras. Prefer kapia, are o alta aromă“, a concluzionat vedeta.