}

Retromobil Fest, LOCUL IDEAL de distracție pentru cei pasionati de VITEZĂ, ADRENALINĂ și MUZICĂ BUNĂ

Retromobil Fest, LOCUL IDEAL de distracție pentru cei pasionati de VITEZĂ, ADRENALINĂ și MUZICĂ BUNĂ
Retromobil Fest, LOCUL IDEAL de distracție pentru cei pasionati de VITEZĂ, ADRENALINĂ și MUZICĂ BUNĂ
Autor:

Retromobil Fest, LOCUL IDEAL de distracție! Pasionații de vehicule istorice, motorsport, off-road, colecţionari, restauratori, comercianţi de piese şi muzică sunt aşteptaţi între 14 şi 15 iulie la Academia Titi Aur din satul Cocani, comuna Crevedia, pentru a petrece câteva zile pline de adrenalină.

După o rețetă folosită și perfecționată în precedentele două  ediții, Retromobil Fest 2018 se anunță o adevărată sărbătoare a pasiunii, reunind concurenți, colecționari, proprietari, profesioniști în domeniu și un public numeros dornic să ia contact cu acest univers.

Organizatorii au pregătit un program special pentru toţi cei prezenţi. Evenimentul, care anul acesta aniversează 20 de ani, include competiții sportive spectaculoase, care prin mai  multe categorii acoperă toata gama vehiculelor istorice, Retro Cupa Presei, demonstrații și ateliere de restaurare și întreținere auto de epocă. Mai mult, pasionații de adrenalină se pot bucura de simulatoare indoor de impact și răsturnare prezentate de trainerii ATA, inițiere karting pentru copii, cursuri de dans pe tema anilor 1920, concursuri de fotografie de epocă și afișe, concursuri de pălării și costumație retro.

Administratorii au pregătit și concerte live în seara de sâmbătă cu Cristi Ozon, Castor 604 și Sarmalele Reci și un târg și expoziție cu vânzare cu vehicule de epocă; piese, accesorii, consumabile, automobilia.

Printre noutățile introduse anul acesta de Retromobil Grand Prix se numără „clasa antebellum” care aduce pe circuit mașini din perioada interbelică și antebelică, „clasa youngtimer” care se adresează vehiculelor fabricare între 1988 și 1998 precum și supercaruri cu potențial clasic. De asemenea, se va realiza în premieră și un clasament al echipelor.

Accesul publicului se face pe baza biletelor ce pot fi achiziţionate direct de la intrare. Preţul biletelor este de 10 lei / persoană, iar copii până la 12 ani au intrare gratuită.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X