Retinerea lui Mircea Beuran! Monica Pop este indignata de ceea ce se intampla, ba chiar a declarat ca “baga mana in foc pentru el”.

Dr. Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, şi-a exprimat indignarea după reţinerea chirurgului Mircea Beuran de către DNA pentru 24 de ore.

„Este greu de crezut aşa ceva” spune medicul Pop.

„Există vreo dovadă? E stat poliţienesc? Bag mâna în foc pentru el, îl cunosc de ani de zile. Este un om corect este un bun chirurg şi sute de mii de oameni vor avea de suferit. Sper din suflet să nu se finalizeze aşa„, a spus dr. Pop la România TV.

Citește și: Cancerul de san. Cum poate fi depistat daca NU avem simptome

Întrebată câte operaţii putea face chirugul din clipa când a fost luat de DNA, medicul Pop a răspuns:

Nu refuza pe nimeni niciodată, nici pe oamenii săraci

„Poate 4 sau 5 operaţii. Şi pe mine m-a operta de cancer la colon şi a durat cam 2 ore. Şi trăiesc. Puteau fi salvaţi nişte oameni. Nu era omul care să primească bani, nu cred că s-a schimbat la 60 de ani să facă aşa ceva. E un om integru. Nu a cerut bani, nimeni n-a spus aşa ceva despre el. Nu refuza pe nimeni niciodată, nici pe oamenii săraci”, a declarat Monica Pop.

„Credeam că au trecut vremurile alea”, a completat avocata Drăghici, de asemenea, prezentă în emisiunea lui Victor Ciutacu.