Mihai Morar a dezvaluit reteta unei casnicii perfecte! Prezentatorul TV si sotia lui, Gabriela, sunt impreuna de 13 ani si se pare ca au reusit sa gaseasca modalitatea perfecta de convieturire.

Intr-un interviu acordat pentru Libertatea, Mihai Morar si-a deschis sufletul si a dezvaluit secretele dupa care el si sotia sa isi ghideaza casnicia.

Mihai Morar a marturisit ca relatia speciala pe care o are cu sotia sa nu se datoreaza nici concediilor, dar nici escapadelor romantice.

„Ultima noastră vacanță, cu familia, toți, a fost astă iarnă, vacanța de schi a fetelor. Și acolo am fost vreo două zile, pentru că m-am întors la emisiune, doar în weekend am venit. Deci nu vă bazați pe vacanțe. O să vină momente când nu o să puteți pleca în vacanță, cum a fost anul acesta pentru noi și cum o să mai fie, probabil, încă un an”, a marturisit Mihai Morar.

Citește și: Ciorbă de post. Rețeta veche lipovenească are un ingredient secret

Indragitul prezentator TV a recunoscut ca la inceputul relatiei cu Gabriela a intampinat probleme din cauza orgoliului sau, insa odata cu trecerea timpului au apelat la anumite conventii care acum le asigura linistea in familie.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Morar.

Pe langa toate astea, Mihai Morar este constient de calitatile pe care le are partenera sa de viata si este extrem de mandru ca o are alaturi.

„Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, a adaugat el.