Reţetă: astăzi NEGRESĂ cu glazura de ciocolată

O reţetă specială de Negresă

Reţetă: astăzi NEGRESĂ cu glazura de ciocolată
Reţetă: astăzi NEGRESĂ cu glazura de ciocolată
Autor:
Negresa cu glazură de ciocolată este un desert irezistibil. Încercaţi acest desert şi veţi avea parte de un răsfăţ în toată splenduarea.
Ingrediente necesar pentru Negresă cu glazură de ciocolată:
3 ouă 
4 linguri espresso
75 ml apă + 2 linguri
75 ml ulei
1 linguriţă extract de vanilie
1 lingură unt
350 gr zahar pudră
170 gr fulgi de ciocolată 
praf de negresă
Mod de preparare Negresă:
Pentru început preâncălzeşte cuptorul la 170 de grade C. Pulverizeaza spray de gatit intr-o tavă non-aderenta. Se mixeaza 75 ml apă, uleiul, ouale si 2 linguri de espresso. Se adaugă praful de budincă şi fulgii de ciocolată. Compoziţia rezultatăse pune în tava si se coace aproximativ 35 de minute.
Cât timă negresa se coace se omogenizeazăbine următoarele ingrediente: 2 linguri de espresso,  2 linguri de apă, vanilia şi zahărul pudră.
Cand negresa s-a răcit se toarnă glazura pregatit anterior şi se ţine la rece câteva ore.
Poftă bună!

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X