evzmonden.ro Web analytics

Replica VALENTINEI a lăsat-o pe ALINA BORCEA cu gura căscată

Replica VALENTINEI a lăsat-o pe ALINA BORCEA cu gura căscată
Replica VALENTINEI a lăsat-o pe ALINA BORCEA cu gura căscată

Cele două femei din viaţa lui Borcea s-au aflat faţă în faţă în emisiunile tabloide ale Pro TV şi Antenei 1. Actuala soţie a lui Borcea a fost invitată în emisiunea ”La Măruţă”, unde a plâns în direct, şi a mărturisit că nu are de gând să renunţe la căsnicia ei. Pe de altă parte, Valentina Pelinel  nu a confirmat faptul că Borcea este tatăl viitorului ei copil, dar a ţinut să precizeze că Alina pozează în victimă.

“Eu nu am confirmat tatăl copilului. Chiar am spus că voi face asta atunci când mă voi întoarce în ţară. Familia şi prietenii mei ştiu foarte bine adevărul. Este cert că în perioada asta vor apărea o grămadă de scenarii. Povestea în care sunt ştiu doar eu. Cam cum poţi să distrugi aşa ceva. Nu m-aş fi dus la Penitenciar nechemată. Nu aveam cum să merg acolo nechemată. E un copil dorit şi asumat de ambele părţi şi o să dovedesc asta. Şi dacă Dumnezeu a vrut asta, de ce atâtea comentarii? Dacă chiar îi pasă de soţul ei, mesajul meu este: “Soţul ei nu avea nevoie de asta”.

În viaţă, nimeni nu-ţi ia ce e al tău. Într-o casă cu iubire, nu poate să intervină nimeni. Eu nu doresc să se tăvălească de plâns, chit că o face fals sau că simte. Eu am muncit de la 15 ani şi mi-am câştigat banii. Nu sunt nici vreo femeie disperată care se agaţă de un bărbat. Da, de multe ori, poate venea momentul ăsta care să zică: “Prea e imaculată Pelinel asta”. Situaţia e că cineva e victimă şi că încearcă să fie victimă. Asta e o victimizare publică. Hai să fim serioşi! Nu am despărţit eu nicio familie. Sunt foarte conştientă de faptul că mi s-ar putea întâmpa şi mie tot ce fac în viaţă. Mi se pare jenant să ai ceva cu mine”, a declarat Valentina Pelinel la “Acces direct”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X