}

Replică dată de Mihaela Rădulescu unui fan în ce privește operațiile ei estetice: „Răutatea face riduri…”

Replică dată de Mihaela Rădulescu unui fan în ce privește operațiile ei estetice: „Răutatea face riduri…”
Replică dată de Mihaela Rădulescu unui fan în ce privește operațiile ei estetice: „Răutatea face riduri...”
Autor:

Replică dată de Mihaela Rădulescu unui fan în ce privește operațiile ei estetice! Chirurgia estetică este la modă în toată lumea, iar divele din showbiz-ul autohton au dat buzna în cabinetele medicilor esteticieni pentru mici îmbunătățiri. Printre acestea se numără și Mihaela Rădulescu.

Recent, un fan al divei de la Monaco a făcut o observație pe seama operațiilor estetice pe care le are, iar răspunsul Mihaelei a fost pe măsură: „La mulți ani, dragă Mihaela. Fan din copilărie, cu o singură întrebare. Tu întinerești? Mie mi-au mai apărut riduri de când te priveam la Duminica în Familie, însă tu ești din ce în ce mai frumoasă. Noroc cu tehnologia”, a fost mesajul fanului, potrivit Spynews.

Vedeta i-a răspuns acestuia într-un mod elegant: „Răutatea face riduri. Cheful de viață, sportul, munca aia făcută cu pasiune, iubirea, liniștea, astea contează mai mult ca orice bisturiu”, a spus fosta vedetă de la Pro TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X