A renunţat la medicină pentru muzică, acum faţa lui vinde în toată lumea. Povestea lui Chriss Casper

A renunţat la medicină pentru muzică, acum faţa lui vinde în toată lumea. Povestea lui Chriss Casper
A renunţat la medicină pentru muzică, acum faţa lui vinde în toată lumea. Povestea lui Chriss Casper

Chriss Casper face parte din noul val de artişti care, independent, îşi scriu, cântă şi produc muzica. El a renunţat la ,,moştenirea” de familie ca să îşi împlinească visul. Cu toate că putea să devină medic sau să lucreze în management medical, el a ales să fie liber să îşi exprime toată creativitatea.

 

Când a ales acest drum a ştiut că nu vrea să producă muzică comercială, cu toate că i-ar fi garantat câştiguri mai mari. A ales să exprime ceea ce simte, astfel produsul lui este considerat cel mai des unul internaţional. ,,Chriss Casper este mai mult decât un proiect. Sunt eu 100%. Aşa cum mă prezint, aşa sunt. Relaxat, creativ şi diferit”.

Străinii îl cunosc mai bine

La scurt timp după ce a avut curajul să se lase descoperit, exact aşa cum este, mai multe agenţii au început să îi propună să devină imagine pentru diferite produse. Astfel faţa lui recomandă o gamă celebră de sucuri în Spania, Portugalia şi Brazilia. Nici în România, aspectul său nu a fost ignorat. El este cel care vă recomandă un anumit tip de bere.

                                          

Merge pe platourile unde şi Hallywood filmează

Apetitul ridicat al străinilor faţă de Casper nu este unul care rămâne fără rezultat. În curând, Chriss urmează să meargă acolo unde Hollywood-ul  filmează  seturile  mari. ,,E adevărat că urmează să merg în Oarzazate, acolo unde s-au turnat filme ca Troia sau James Bond. Am discutat o propunere care m-a bucurat. Voi colabora cu un rapper internaţional.”, ne-a declarat, în exclusivitate, cântăreţul. De altfel, celebra casa de discuri Spinnin’ Records a creditat proiectul românului ca fiind  în top 10 din peste 400 de alte proiecte venite din toată lumea. Această casă de discuri a reuşit să o impună pe Inna pe piaţa muzicală internaţională.

 

A produs ultimul clip a lui Dan Helciug

Chriss Casper nu se fereşte de muncă deloc. A pus bazele unei case de producţii video, el, împreună cu echipa lui, reuşind să producă videoclipuri atât pentru proiectul lui, cât şi pentru alţi artişti sau firme. ,,Da, ultimul videoclip a lui Dan Helciug a fost produs de mine.Să mă joc cu montajul şi camera este o completare firească a firii mele creative”, spune artistul.

 

Tatăl lui, un medic cunoscut

Puţini şi-ar fi închipuit că tatăl lui Casper este un medic cunoscut. Specialistul  homeopat îl susţine pe artist să fie liber şi să îşi urmeze pasiunea. ,,Părinţii mei mă susţin în toate proiectele. Probabil, ei au înţeles că dacă îţi urmezi pasiunile, vei reuşi să ajungi sus în ceea ce ţi-ai propus.”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X