Remediul salvator împotriva coronavirusului. Ce au descoperit savanții

Remediul salvator împotriva coronavirusului. O combinație de medicamente sunt folosite pentru contracararea gripei și a virsului HIV, iar medicii din Thailanda au folosit acest cocktail ”minune” ca antidot pentru coronavirusul care a speriat o lume întreagă.

Medicii din mai multe țări s-au unit pentru a contracara acest ”atac letal” la adresa sănătății. Cu o combinație formată din medicamente folosite în contracararea gripei și a virsului HIV, savanții au reușit să salveze o femeie de 70 de ani.

În 48 de ore de la aplicarea tratamentului,  rezultatele au apărut în 48 de ore de la aplicare, potrivit informațiilor publicate în presa internațională.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Cum se transmite noul coronavirus? Experții chinezi de la Spitalul Renminbi al Universităţii Wuhan şi de la Institutul Wuhan de Virologie al Academiei Chineze de Ştiinţă spun că noul coronavirus, 2019-nCoV, ce a provocat peste 300 de decese, s-ar putea răspândi de la persoană la persoană prin sistemul digestiv, potrivit a1.ro.

Reamintim că pe lângă miile de persoane care s-au confruntat cu această problemă majoră se numără și Ioana Petric, colega lui Şerban Huidu.

Recent, Bebeluşa Ioana s-a întors din Asia, după ce a stat mai mult de o lună acolo. Cu toate că a fost cald şi bine, Ioana s-a îmbolnăvit, fiind nevoită să se trateze mai multe zile, sperând ca totul să fie o simplă răceală. Însă lucrurile nu au fost chiar aşa, vedeta fiind nevoită să meargă la spital, pentru mai multe cercetări.

Ioana Petric a povestit întreaga întâmplare pe reţelele de socilizare

„Din seria eternă și fascinantă Românie: Pe 24 ianuarie m-am întors în țară, după aproape o lună de zile petrecută în Asia, mai exact Bali, cu o superbitate de gripă.  Două zile m-am îndopat cu N***, sperând să fie doar o răceală de la schimbarea de temperatură. Când am văzut că simptomele persistă, m-am dus la farmacie, că tot omul, să cer un T****

Citește continuarea…