Pentru ca virozele au inceput sa creeze probleme serioase persoanelor de toate varstele, Lidia Fecioru a dezvaluit un  leac uluitor pentru imunitate, cat si pentru alte afectiuni.

Invitata in cadrul emisiunii ‘Adevaruri Ascunse’, Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt ingredientele necesare pentru prepararea acestei retete benefice.

„Aveți nevoie de 7 lămâi, 7 căței de usturoi, 500 de grame de miere de albine, 250 de grame de grâu încolțit, 300 de grame de miez de nucă. Toate acestea se amestecă în blender, lăsând deoparte trei dintre lămâi, de la care folosim doar zeama. Cantitatea se pune într-un vas steril, nu umblăm cu metal acolo. Lăsăm la frigider trei zile, după care începem să luăm de acolo. Cu 30 de minute înainte de micul dejun, câte o linguriță-două, la fel și seara înainte de somn. Durează cam 30 – 45 de zile această cură” a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Leac minune pentru monturi. Lidia Fecioru: "Se pune un capacel de..."

In plus, Lidia Fecioru a prezentat si un leac pentru persoanele care au probleme cu ficatul.

„Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului, chiar dacă este un început ușor de ciroză”, a subliniat Lidia Fecioru.

„Un kilogram de ceapă se dă prin mașina de tocat, se amestecă cu 900 g de zahăr. Se lasă la întuneric o săptămână și jumătate, după care se amestecă și se pune într-o sită să se scurgă. Se iau 3-8 linguri de zeamă pe zi, în funcție de cât de gravă este situația.

De asemeena, se ia o ceapă şi se crestează în formă de cruce, până la jumătate. Ceapa se pune într-un vas, peste care se toarnă ceai, de orice fel. Conţinutul se bea pe parcursul unei zile, timp în care se mai poate adăuga ceai de câteva ori, după dorinţă. Este un remediu excelent pentru detoxifierea ficatului şi a colonului”.