Relatia dintre Andreea Marin si Violeta! Vedeta i-a impus reguli stricte fiicei sale, iar rezultatele nu incetat sa apara.

Andreea Marin si fiica sa au o relatie cu adevarat speciala, insa atunci cand vine vorba de disciplina, vedeta nu este adepta rasfatului, asa ca are niste cerinte bine stabilite.

Caut să țin lucrurile la limita bunului simț

“E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

“Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a adăugat ea.