Ministru al Finanțelor în Cabinetul Dăncilă, demis prin moțiunea de cenzură. Vorbim așadar despre Eugen Teodorovici și al său mesaj, după ce PSD a pierdut guvernarea.

Mesajul e postat pe propria pagină de socializare și are în prim-plan convingerea că realizările PSD nu vor fi egalate de cei care vor veni la putere de acum înainte.

Teodorovici mai vorbește și despre calitatea unor politicieni. Se referă, în mod clar, la aceia care au trecut dintr-o ”barcă” în alta, peste noapte, sau chiar în ultimul moment, și au făcut posibil ca moțiunea să reușească.

Iată deci mesajul lui Eugen Teodorovici :

Citește și:

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi – ieri n.r. – arată nu doar indiferența ci, mai ales, iresponsabilitatea acelor politicieni care au arătat cu ușurință că sunt un produs comercial, negociat ca la tarabă.

Au înțeles să pună, înaintea interesului celor care i-au trimis în Parlament, interesul personal sau, cel mult, pe cel de partid.

Le acord vreo două săptămâni celor din opoziție pentru a-și dovedi incompetența în fața românilor. Doar două săptămâni.

Din păcate, factura acestui act al opoziției, al unor oameni mânați mai curând de motivații personale decât de dorința de a face bine și, mult mai grav, al unor înalți oficiali mânați de lăcomie sau lașitate și nu de loialitate față de țară sau națiune, va fi plătită chiar de către cei care i-au trimis în Parlament și în conducerea statului român.

Citește și:

Am convingerea că realizările PSD nu vor putea fi egalate.

Și, din nefericire, mai am convingerea că incompetența și lipsa de viziune a unor aventurieri în oceanul politicii românești vor face ca nava, adusă pe linia de plutire și în direcția cea bună prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eșua sau, și mai rău, de a se scufunda, fără nicio șansă de ieșire la suprafață”, conchide Teodorovici.