După ce a încetat să mai fie ministru al Finanțelor, în urma instalării noului Guvern liberal, fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a ieșit spășit în fața opiniei publice, ca să vorbească despre un regret al său.

Și-a făcut astfel un bilanț al realizărilor, dar și al eșecurilor, cât timp el însuși a fost ministru.

Recunoscând că, nu de puține ori, lucrurile bune au fost acoperite de felul în care s-a comportat față de ceilalți oameni.

Știți vorba aia – ”mintea omului de pe urmă”…

„Sunt, zic eu, multe realizări, dar am şi un singur regret: acela că uneori ieşirile mele publice au fost de aşa natură încât au acoperit substanţa problemei cu elemente mai superficiale şi care au mutat atenţia de la discuţia de fond la formă.

Citește și:

Aici, trebuie să împart această vină şi cu aceia care au înţeles ceea ce au vrut să audă şi nu ceea ce am vrut eu să spun.

Mi-aş dori ca activitatea mea la Ministerul de Finanţe să fie analizată nu doar prin prisma declaraţiilor aducătoare de rating, ci şi prin prisma activităţilor şi rezultatelor, care, deşi nu au făcut scântei în presă, au însemnat totuşi funcţionarea şi dezvoltarea economiei româneşti”, a declarat Eugen Teodorovici, după cum consemnează portalul www.magnanews.ro.