}

Regina Albă, un nou serial de epocă pe AXN White

Regina Albă, un nou serial de epocă pe AXN White
Regina Albă, un nou serial de epocă pe AXN White
Autor:

În luna martie, „Regina Albă”, serialul de epocă nominalizat la Globurile de Aur, vine pe AXN White.

„Regina Albă” este o ecranizare a bestsellerului „The Cousin’s War” de Philippa Gregory, ce prezintă destinul a trei personaje care schimbă firul istoriei: Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort și Anne Neville. Fiecare dintre ele luptă pentru putere, indiferent de prețul pe care trebuie să îl plătească. Acțiunea începe în mijlocul Războiului celor Două Roze, când chipeșul Edward al IV-lea al Casei York se căsătorește în secret cu tânăra văduvă de origini modeste, Elizabeth Woodville. Însă, proaspăta regină este amenințată de câțiva adversari aprigi: Margaret Beaufort a Casei Lancaster care ar face orice pentru a-l vedea pe tânărul său fiu încoronat rege și Anne Neville, fiica vicleanului Lord Warwick, care se căsătorește cu fratele mai mic al Regelui.

Serialul are 10 episoade și a fost nominalizat la trei Globuri de Aur și la două premii Primetime Emmy. Premiera producției despre Războiul celor Două Roze va avea loc miercuri, 4 martie, de la ora 23:05.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X