Record pentru INNA! Are două miliarde de vizualizări pe canalul de YouTube

Record pentru INNA! Are două miliarde de vizualizări pe canalul de YouTube
Record pentru INNA! Are două miliarde de vizualizări pe canalul de YouTube
Autor:

Inna este artista din România cu cele mai multe vizualizări pe YouTube, depășind două miliarde de vizualizări pe propriul canal. În total pe YouTube şi pe alte canale se apropie de 3 miliarde de vizualizări, ocupând locul 73 în lume, informează Global Records.

Inna a depăşit artişti precum: Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne sau Justin Timberlake, mai arată sursa citată.

De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonaţi pe propriul canal de YouTube, depăşind artişti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

„Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele și că îmi ascultă piesele. Le mulțumesc și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică”, a declarat Inna.

Pe Facebook, Inna are peste 11 milioane de fani, pe Twitter peste 1.3 milioane de followers şi 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram.

Cel mai popular clip al Innei este Yalla, cu peste 200 de milioane de vizualizări.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X