evzmonden.ro Web analytics

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, afirmații dure la adresa mamei sale: „Nu sunt de acord să pozeze în revista pentru adulţi…”

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, afirmații dure la adresa mamei sale: „Nu sunt de acord să pozeze în revista pentru adulţi…”
Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, afirmații dure la adresa mamei sale: „Nu sunt de acord să pozeze în revista pentru adulţi...”

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a făcut afirmații dure la adresa mamei sale într-o emisiune TV de la Antena 1. Fiica vedetei de la Pro Tv vorbește despre sumele de bani primite de la mama sa, despre relația cu mama ei, dar şi despre relaţia cu iubitul ei.

În emisiunea Xtra Night Show, Rebecca a vorbit pe larg despre banii pe care îi primeşte de la mama ei, despre iubitul său, dar şi despre o posibilă apariţie în revista pentru adulţi pentru care a pozat şi mama ei.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. ie nu îmi place să zic”, a afirmat Rebecca.

La cei 19 ani ai săi, Rebecca locuiește la Milano și dorește, ca pe viitor, să aibă succes într-un job, însă fără să-și expună trupul în reviste destinate bărbaților.

„Locuiesc singură la Milano. Tot facultate face şi iubitul meu. Îi place mult de el (n.r. Anamariei Prodan). Ne-am cunoscut aici, în România. Avem 19 ani, mai avem timp (n.r. nuntă). (…) Opinia mamei cu opinia mea sunt foarte diferite, deci nu sunt de acord (n.r. să pozeze în revista pentru adulţi). Nu vreau să zic nimic urât, dar sunt mai retrasă, sunt timidă şi îmi place să mă ţin pentru mine şi pentru altcineva, nu să mă vadă toată lumea”, a mai spus Rebecca pentru Xtra Night Show.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X