Reacții emoționante ale Andreei Berecleanu: „Ai joacă în ochi și inimă în palme…”

Reacții emoționante ale Andreei Berecleanu: „Ai joacă în ochi și inimă în palme…”
Reacții emoționante ale Andreei Berecleanu: „Ai joacă în ochi și inimă în palme...”
Autor:

Înainte de succesul ei fulminant, dar pe deplin meritat, Andreea Berecleanu este mamă, iar când vorbește de copiii săi se emoționează extrem de tare, mai ales atunci când ei înaintează în vârstă.

Astăzi, fiul Andreei Berecleanu, Petru, își aniversează astăzi ziua onomastică. În acest sens, vedeta de televiziune, în vârstă de 44 de ani, i-a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare.

„Ești un copil luminos. Ai joacă în ochi și inimă în palme. Încă nu îți simt vârsta de 14 ani, ai rămas cumva micuț, asta cred că simt toate mamele. Ai peste 1,80 și râdem că în curând vei avea peste 1,90. Dar asta chiar contează cel mai puțin. Ce învățam acum, de când începi să devii bărbat, este să ai onoare, cuvânt, respect. Să iubești oamenii, să fii amuzant fără să rănești, să fii deștept fără să iei neapărat premii. Să trăiești intens și să-ți faci amintiri. Să privești spre viitor cu încredere și să pășești elegant în viață. Să fii fericit, copilul meu! Te iubesc, Petru! La mulți ani!”, i-a transmis Andreea Berecleanu lui Petru.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X