Reacția uluitoare a Mihaelei Rădulescu! Iubita lui Felix Baumgartner a venit în România pentru ziua Antenei 1, atunci când postul tv a împlinit 25 de ani. La scurt timp de la revenirea ei în țară, vedeta de televiziune în vârstă de 49 de ani a avut o reacție uluitoare pe contul personal de socializare.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună de aproximativ patru ani, iar reîntâlnirea cu vechea iubire a fost destul de emoționantă pentru foștii iubiți.

„Mâine este o zi de sărbătoare pentru multă lume. Mihaela a stat atâția ani în televiziune și s-a săturat să vină ăștia să o perie, să îi zică ce deșteaptă e…Eu vreau să mergem pe altă parte. Să vă audă și Mihaela și eu…să nu mă faceți de râs, să par iar prostul clasei. Vreau să veniți și să mă întrebați lucruri de genul: De ce se învârte Pământul?’ a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii matinale.

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a mai spus Dani Oțil.

Chiar dacă a revenit în România pentru câteva zile, fosta vedetă de la Antena 1 a postat un mesaj emoționant pe Facebook pentru actualul iubit: „Dragostea este singura limbă pe care o vorbesc fluent”, este mesajul divei de la Monaco, informează Libertatea.