Reacția soției lui Paul Ipate. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viață: „E loc doar pentru unii dintre noi în familie, și în zilele sau serile cu copiii, ei câștigă întotdeauna.”

Reacția soției lui Paul Ipate. Cătălina Alexandra Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viață. De câțiva ani, actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul, din care au rezultat doi copii frumoși. Chiar dacă sunt niște păriți fericiți, însă, așa cum a mărturisit chiar actrița, din când în când, are nevoie de o pauză, de la rolul de părinte.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

În acest sens, Jojo a postat pe Instagram o fotografie în care apar cu zâmbetul pe buze și un   mesaj emoționant partenerului ei de viață:

„Părinții au momente și momente. Au momente când vor să doarmă și acest lucru nu e posibil, când vor să vorbeasca și ei cu altcineva, dar acest lucru se întamplă numai pe grabă, când vor să bea suc, sau apă, sau o gură de bere, dar în mod evident nu se poate!😀 E loc doar pentru unii dintre noi în familie, și în zilele sau serile cu copiii, ei câștigă întotdeauna”, și-a început Jojo postarea.

Stiți de ce îl iubesc atât de mult pe Paul Ipate?

„Am facut și noi momentul nostru azi, pentru că am apucat să mergem la sală. Mâine o luăm de la capăt: cu trezitul devreme, școală, grădi, pregătit micul dejun, repetiții, facturi, luat copiii de la școală și grădi și așa mai departe. Stiți de ce îl iubesc atât de mult pe Paul Ipate? Pentru că deși uneori fața lui îmi transmite un puternic sentiment de deznădejde, știu că o să fie tot aici, și în următoarele 15 minute, în următoarele luni sau ani. Și știu că o să zâmbească în urmatoarele secunde când Zora îl strigă de pe tobogan: «Tati, ține-mă!» Părinții nu sunt super eroi, dar uneori chiar sunt super părinți!”, a mai scris Cătălina Grama, pe Instagram.