Reacția membrilor trupei Carla’s Dreams, după ce le-a fost dezvăluită identitatea!

Reacția membrilor trupei Carla’s Dreams, după ce le-a fost dezvăluită identitatea!
Reacția membrilor trupei Carla’s Dreams, după ce le-a fost dezvăluită identitatea!
Autor:

Trupa Carla’s Dreams din R. Moldova a transmis un mesaj fanilor din Rusia pe pagina oficială de Facebook, referitor la identitatea lor .

”În ce privește ”expertiza online privind fizionomia” (sic!), dar și ce ține de alte ”acțiuni operative”, asta, desigur ne-a amuzat și pe noi. Nu vedem necesar să comentăm asta, odată ce am spus-o de nenumărate ori, misiunea noastră este alta: să facem muzică de care ne place, și v-ar putea plăcea și vouă. Atât. Fără ”combinații și filaj”, pentru că asta nu ține de noi”, a scris liderul formației pe profilul oficial al trupei, de pe Facebook.

Acest scandal a stârnit revolta primarului Dorin Chirtoacă, din Chișinău, și a răspuns pe Facebook celor care doreau confirmarea identității membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual.

dorin

„Sesizati diferenta dintre Ru si Ro. Si alegeti ce viata vreti sa traiti! Ce a facut Ru, stim, iata reactia MAI din Ro:
„Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual.

Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor.

Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla’s Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile…deci au identitate Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect …bucurați-vă de muzica lor!” Trupa Carla’s Dreams a răspuns la scurt timp pe aceeaşi pagină de Facebook: „Profesionist. Corect. Plăcut. ;) Vă mulțumim!”

Iar in Rusia baietii au fost lucrati de serviciile statului, life.ru a fost folosit ca paravan. Cititi si va veti convinge: mesaje anonime cu date personale cu cine cand si pe unde a intrat in tara, de unde le poti primi daca nu de la politia de fontiera, vama, alte servicii. Poze din spatele celor care iri verifica pasaportul cum poti face intr-un aeroport, cine te lasa, mai ales in Ru? Si mai sunt dovezi chiar in text ca au fost lucrati… Pentru comparatie aminiti-va cand alerga prin Moscova o dacaca, o bona cu capul taiat a unui copil, la TV in Ru nu s-a aratat nimic… De ce oare?”, a scris primarul din Chișinău.

Membrii trupei sunt foarte promți  și au scris imediat un comment la postarea lui Chirtoacă.

”Profesionist. Corect. Plăcut. Vă mulțumim!”, a fost mesajul scris de un artist din trupă.

carla

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X