Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a transmis un mesaj către familia bărbatului de 24 de ani mort în accidentul cumplit de ieri.

Conform primelor informații ale Poliției Rutiere, accidentul ar fi fost provocat de fiul lui Iorgulescu, Mario, care a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Nenorocirea s-a întâmplat în zona Podului Constanța, Mario Iorgulescu deplasându-se pe Șoseaua Chitilei, așa cum arată portalul www.romaniatv.net.

Iată în continuare mesajul transmis de familia Iorgulescu.

“Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit.

Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie”, se arată în mesaj.

Conform surselor din Spitalul Elias, unde se află internat Mario Iorgulescu, starea acestuia este stabilă, dar gravă, fiind la Terapie Intensivă.