Reacția lui Carmen Tănase după ce s-a spus că nu vrea să joace în noul serial de la Antena 1: „ A fost trist…”

Dacă pe Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea, Ana Ciontea, Virginia Rogin, Mihai Călin și Bogdan Stanoevici, etc., actorii îndrăgiți pentru rolurile din Fructul Oprit, fanii îi pot vedea în serialul Sacrificiul, însă ei se întreabă de ce nu apare în noul serial  de la Antena 1 produs de Ruxandra Ion și îndrăgita actriță Carmen Tănase.

S-a zvonit că actrița Carmen Tănase nu a dorit să facă parte din distribuția acestui serial. În acest sens, actrița a spus adevărul într-un interviu acordat recent. Ea a luat această decizie pentru că a simțit nevoia unei perioade de odihnă, după filmările îndelungate.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

„A fost trist. Știam că n-o să mai fiu în următorul proiect, am luat această decizie… Despărțirea a fost cu plânsete, cu îmbrățișări, cu dovezi de iubire, de parcă mai era nevoie. S-a terminat un capitol. Am ales să mă ocup un pic mai mult de mine. În ultimii trei ani, m-am neglijat foarte tare.

La un moment dat, mesele mele erau doar prin benzinării. Aveam un program de care se mira toată lumea, eram întrebată cum rezist la așa ceva. Uneori, ajungeam acasă, din deplasare, la două jumate, trei jumate noaptea și a doua zi, la ora șase, trebuia să mă trezesc. Mergeam la fimări, apoi mă lua mașina și mergeam la altă deplasare și tot așa. Nu a fost un sacrificiu, a fost o perioadă foarte aglomerată”, a explicat Carmen Tănase.