Reacția-bombă a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO: „Nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodată…”

Reacția-bombă a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO: „Nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodată…”
Reacția-bombă a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO: „Nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodată...”
Autor:

Reacția-bombă! După meciul de sâmbătă, Mircea Badea a avut o primă reacție, dup ce Teodor Tedi Emi l-a făcut KO în doar câteva secunde.

Prezentatorul TV a declarat, sâmăbătă seară, pentru admiratorii săi de pe rețeaua personală de socializare că nu este fricos.

„Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris /mircea Badea, pe Facebook.

Reamintim că totul a început în urmă cu cinci ani, în timpul unei emisiuni în care Mircea Badea a fost deranjat de zgomotul de motociclete din stradă și a început să amenințe. Când Antena 1 și 3 au primit ordin de evacuare de la ANAF, în dosarul ICA, în care era implicat patronul Trustului Intact, Dan Voiculescu, Mircea Badea a ales să facă emisiunea „În gura presei” din afara sediului, situat atunci în zona Băneasa. Mai mulți motocicliști veneau în timpul emisiei LIVE și turau motoarele la maximum. Ulterior, unul dintre ei, Teodor Tedi Emi, l-a provocat în ring pe Mircea Badea și l-a învins fără drept de apel în ring, în prima confruntare în 2014, la fel ca și în lupta de câteva secunde de sâmbătă, 2 februarie.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X