evzmonden.ro Web analytics

Reactia Biancai la intrebarea: „Te-ai intalnit cu Anda Adam?” RASPUNS NAUCITOR

Reactia Biancai la intrebarea: „Te-ai intalnit cu Anda Adam?” RASPUNS NAUCITOR
Reactia Biancai la intrebarea: "Te-ai intalnit cu Anda Adam?" RASPUNS NAUCITOR
Autor:

E ciudat cu aceste doua dive si parti din sufletul lui Victor Slav fac ce fac si se intersecteaza. Uneori, lumea e prea mica pentru amandoua, astfel ca ajung sa faca reclama la aceleasi produse, sa se imbrace cu aceleasi haine si sa ajunga sa arate aproape ca doua surori gemene.

In ultima perioada, atat Anda Adam cat si Bianca Dragusanu fac reclama la greu unui centru de slabit. Si ambele merg aproape zilnic acolo pentru a se reface dupa nasteri.

anda-adam

Anda Adam a avut o relatie de 4 ani cu Victor Slav

Curiozitatea multora a fost transpusa in cuvinte si adersata direct Biancai de catre o fana, care i-a aruncat-o sec, in urma unei postari care avea subiect acel centru de slabit: „Te-ai intalnit cu Adam?”

Raspunsul Biancai nu a lasat prea multe nelamuriri: „Nu cred ca si-ar dori!”

bianca

Femeia care a avut aceasta curiozitate a simtit nevoia sa se scuze pentru indiscretie si a dat o replica: „Am văzut o postare cu același mesaj, de asta întrebam!”

bianca

In trecut, Bianca a mai avut comentarii la adresa Andei: “Fostele iubite ale lui Victor, care ma ataca, au, probabil, niste complexe, altfel nu-mi explic. Anda Adam este o fata foarte frumoasa, dar sunt obisnuita cu rautatile din jurul meu. Ma intalnesc foarte des cu afirmatiile rautacioase ale fostelor iubite ale lui Victor. Nu am ce sa comentez atat timp cat ele au o problema cu ele”, a declarat Dragusanu.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X