Razvan Simion rupe tacerea! Adevarul despre NUNTA lui Dani Otil: “S-a discutat in redactie si a fost foarte interesant sa…”

Recent, Dani Otil a publicat un mesaj impresionant despre Mihai Bobonete, pentru a sarbatori prietenia stransa ce ii leaga.

„Pentru că ne știm de când mâncam cârnăciori în bucătăria lui minusculă… Pentru că jucăm fotbal uneori… Pentru că am leșinat de râs şi când avea o țeavă în plămân, în spital… Pentru că venea la Neatza şi ne încărca pe toţi ca o baterie externă… Pentru că ia râsul în serios…”, a spus Dani Otil despre Bobonete.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Imediat dupa ce a vazut mesajul prietenului sau, actorul i-a lasat un raspuns incredibil: “Mulţumesc, finule!”, comentariu care a creat isterie in randul fanilor.

Razvan Simion a rupt tacerea si a oferit primele informatii despre presupusa nunta a colegului sau de la ‘Neatza cu Razvan si Dani’, potrivit Stirescu.

”S-a discutat în redacție și a fost foarte interesant să vedem o știre făcută dintr-un comment, nici măcar dintr-un post. E foarte interesantă evoluția asta. Cred că a greșit filiația, gradele de rudenie, Bobo. A vrut să-i spună ‘Da, moșule’, pentru că Dani este moșul băiețelului său. Nu e nașul, ci este cel care l-a dat la grindă cum se zice.  A fost interesant cum s-a făcut o știre dintr-un comment, acum mai urmează să se facă o știre dintr-un like. Dacă iese o știre și din chestia asta, înseamnă că trebuie să fim atenți și cu like-urile. Eu privesc mai detașat lucrurile”, a declarat Razvan Simion