}

Răzvan Simion a vorbit pentru PRIMA DATĂ despre DIVORȚ. Vedeta NU s-a mai putut abține

Răzvan Simion a vorbit pentru PRIMA DATĂ despre DIVORȚ. Vedeta NU s-a mai putut abține
Răzvan Simion a vorbit pentru PRIMA DATĂ despre DIVORȚ. Vedeta NU s-a mai putut abține
Autor:

Răzvan Simion a vorbit pentru prima dată despre divorțul de fosta soție, care își reface viața cu Lidia Buble. Într-o emisiune TV, prezentatorul a discutat și motivele pentru care unii îl admiră, iar alții nu.

După ce s-a afișat cu Lidia Buble, cei doi au fost criticați dur publicul românesc pentru că s-au solidarizat cu fosta nevastă a matinalului. Tocmai despre asta a vorbit recent Răzvan.

„Cred că, uneori, o încurc. Nu toată lumea mă place pe mine, chiar dacă par genul prietenos.Poate unii au ceva cu faţa mea, cu felul meu de a vorbi!”, a mărturisit Răzvan Simion.

„Sunt în relaţii cu cei mici şi comunicăm doar despre nevoile lor! Ianca a intrat la liceu, în toamnă, Tudor e mai pe vlogging. Am învăţat toţi vloggerii din România pentru că mi i-a prezentat el! Sunt total diferiţi, unul foarte calm şi cerebral, Ianca, şi unul mai histrion ca ta-su, Tudor, n-are nicio apăsare pe lumea asta. Cumva au depăşit momentul, au înţeles că lucrurile nu se izbesc de un perete, au înţeles că în viaţă există mai multe opţiuni!”, a spus Răzvan Simion.

„Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Te-au afectat declaraţiile fostei soţii de-a lungul timpului? Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-azis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns..cred că n-am răspuns niciodată!”, a precizat matinalul de la Antenă.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X