evzmonden.ro Web analytics

Răzvan și Dani au rămas în chiloți în timpul unei transmisiuni live, la -3 grade Celsius

Răzvan și Dani au rămas în chiloți în timpul unei transmisiuni live, la -3 grade Celsius
Răzvan și Dani au rămas în chiloți în timpul unei transmisiuni live, la -3 grade Celsius

Răzvan și Dani au rămas în chiloți în timpul unei transmisiuni live, la -3 grade Celsius. În emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de astăzi, cei doi matinali au fost protagoniștii unui moment amuzant.

Răzvan și Dani şi-au luat inima în dinţi şi au spus: “Da!” provocării. Ce a ieșit? Un show de zile mari, spre marele deliciu al publicului! Cei doi au pus pariu că vor câștiga o partidă de biliard, convinși de faptul că vor reuși fără nicio problemă să le învingă pe Flavia și Amalia, însă, fetele s-au dovedit a fi mai bune în acest joc și au ieșit și învingătoare. Așadar, Răzvan și Dani au fost nevoiți să se țină de cuvânt, drept urmare au apărut în boxeri, fără pantaloni pe ei, la -3 grade Celsius, pe patinoarul din mall.

”Emisiunea asta este plină de învățături și învățăminte. Așa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subțire și joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii nostril, vom face tururl rușinii”, a fost anunțul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă și un pulovăr roșu.

”De acum înainte ne va fi învățare de minte să nu mai facem nici măcar cel mai sigur pariu. Dacă ne gândim să facem un pariu când cineva zice că va cădea Luna, noi știm că nu mai facem”, a concluzionat Dani, potrivit Libertatea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X