}

Răzvan Ciobanu, detalii INCENDIARE: „M-am tăvălit pe jos de frică”

Răzvan Ciobanu, detalii INCENDIARE: „M-am tăvălit pe jos de frică”
Răzvan Ciobanu, detalii INCENDIARE: „M-am tăvălit pe jos de frică”
Autor:

Răzvan Ciobanu, celebrul designer care s-a despărțit cu scandal de iubitul său, Marius, a fost invitat de Teo Trandafir în emisiunea pe care o moderează la Kanal D. El a oferit detalii în premieră despre operația de abdominoplastie pe care a făcut-o recent.

Răzvan Ciobanu a apelat la medicul estetician pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen, pentru a-și remodela nasul și pentru a îndepărtat ridurile. El spune că intenționează să-și remodeleze și picioarele, potrivit wowbiz.ro.

„Toată viața mi-a fost frică de abdominoplastie. Mi se părea ceva groaznic! M-am tăvălit pe jos de frică. Am întrebat medicul dacă o să mă doară. Nu a fost așa. Doare. Dar nu doare să mori. A fost o zi în care a durut. Atât. Doare o zi. Mai trebuie să-mi fac picioarele. Nu pot să mă opresc, trebuie să merg până la capăt, dacă mi-am făcut brațele și abdomenul”, a explicat designerul.
La emisiune, acesta a arătat și cum se prezintă abdomenul lui după operația în urma căreia i-a fost îndepărtat excesul de piele. „E prima oară când arăt asta la tv. Diferența e enormă. Înainte aveam 88 de kilograme. Nu pierzi kilograme, dar corpul se aranjează altfel”, a declarat Răzvan Ciobanu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X