Razbunarea e dulce! Dupa ce a fost criticata ani la rand pentru kilogramele in plus, Khloe Kardashian a ajuns sa arate ULUITOR. Iata dieta sa minune: „Slabesti aproape instant…”

Keeping up with the Kardashians
Razbunarea e dulce! Dupa ce a fost criticata ani la rand pentru kilogramele in plus, Khloe Kardashian a ajuns sa arate ULUITOR. Iata dieta sa minune: "Slabesti aproape instant..."

Razbunarea e dulce! Dupa ce a fost criticata ani la rand pentru kilogramele in plus, Khloe Kardashian a ajuns sa arate ULUITOR. Iata dieta sa minune: „Slabesti aproape instant…”

Dupa ce a slabit, Kloe Kardashian s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy si a ajuns sa arate mai bine ca toate surorile sale la un loc!

Diva a hotarat sa isi spuna povestea si astfel, sa ajute si alte femei care au probleme cu greutatea intr-un reality show separat de cel care a consacrat-o, Keeping Up With The Kardashians, intitulandu-l sugestiv „Revenge Body” (Corp de razbunare – asta pentru ca revistele de scandal au taxat-o ani la rand pentru kilogramele in plus).

Asadar, Khloe a impartasit dieta sa minune, elaborata de cei mai buni specialisti in nutritie: „Slabesti aproape instant atunci cand elimini doua elemente din dieta ta zilnica: bauturile accidulate si lactatele. A fost greu sa renunt la branza, dar merita efortul. E un truc vechi de zeci de ani care functioneaza fara indoiala!”

„La micul dejun mananc oua si ovaz. Omleta, oua fierte, oua ochiuri… Nu te poti plictisi usor de oua. Fulgii mari de ovaz se digera mai greu si senzatia de satietate dureaza mai mult.

La pranz mananc mereu o salata consistenta, fara paine.

Seara, la cina mananc pui cu legume – coapte, fierte, pregatite la abur.

Intre mese aleg sa mananc fructe si sa beau multa apa”, a explicat sora cea mare din familia Kardashian.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X