evzmonden.ro Web analytics

Războiul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader continuă. MOTIVUL este INCREDIBIL: „Sunt bani pentru care am muncit…“

Războiul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader continuă. MOTIVUL este INCREDIBIL: „Sunt bani pentru care am muncit…“
Războiul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader continuă. MOTIVUL este INCREDIBIL: „Sunt bani pentru care am muncit...“

Războiul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader continuă. Celebrul om de afaceri și fosta soție sunt încă în proces. Aceasta a dezvăluit recent pentru revista Viva, care sunt motivele acestor neînțelegeri dintre ea și fostul partener.

Încă de pe vremea când formau o familie, Gabriela Cristea și Marcel Toader au încercat să-și clădească o afacere, însă din spusele vedetei, a investit astfel o sumă de bani în respectivul proiect, dar în cele din urma nu s-a mai ales cu nimic.

„Sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capăt de țară din asta”, a explicat Gabriela.

În același interviu, prezentatoarea a mai spus că acesta este motivul pentru care a intentat un proces, însă instanța de judecată a întâmpinat niște probleme: „A stagnat la momentul ăsta pentru că am auzit că e o chestie cu insolvență, nu știu, nu mă pricep, n-am fost niciodată cu contabilitatea. Mă depășește total, avocatul meu se ocupă(..) Nimeni nu a vrut să judece acest proces care a fost demarat în urmă cu multă vreme. Am fost mutați de la un tribunal la altul pentru că toți judecătorii spuneau că nu-i de competență lor”, a susținut prezentatoarea TV.

„Dacă îmi voi recupera banii, vor fi bine veniți, îi voi investi în educația fiicei mele”, a adăugat Gabriela.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X