Razboi total între artiste! De ce au ajuns Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga la cuțite!

Razboi total între artiste! A pornit un mare scandal între Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga. Cearta între cele doua artiste a pornit de la o farsă.

Elena Merișoreanu, celebra cântăreață de muzică populară, a fost acuzată de Cornelia Catanga că a făcut-o „țigancă”.

M-a jignit foarte rău

„După ce am făcut farsa la Acces Direct am aflat că Elena Merişoreanu a zis în faţa unor colegi de-ai mei: ‘las-o dracu’ de ţigancă, s-a apucat şi asta să slăbească?’ M-a jignit foarte rău. Nu e o problemă că m-a făcut ţigancă, pentru că sunt de această etnie, dar de ce să mă jignească? Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Ferească Dumnezeu să se întâmple, dar, dacă mor, Elena Merişoreanu nu vreau să calce la înmormântarea mea” a spus Cornelia Catanga acum ceva timp, potrivit Spynews.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Vizibil deranjată de situația creată,  Elena Merișoreanu a mărturisit că nu a jignit-o, deși a spus că este „cea mai frumoasă ţigancă din România”.

„Nu ştiu cine i-a spus că eu am făcut-o ţigancă şi că am jignit-o. Am zis într-adevăr că e cea mai frumoasă ţigancă din România, dar nici gând să o jignesc. Nu mi-aş permite să o jignesc vreo clipă, pentru că mama ei a fost prietena mea. Îmi pare rău că s-a supărat, dar sper să o conving că totul este doar o bârfă” a spus și Elena Merișoreanu.